Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Produktionen er øget hos Hallberg-Rassy.
Kort Nyt

Hallberg-Rassy hyrer igen nye bådebyggere

Hallberg-Rassys direktør, Magnus Rassy, melder om forsigtig optimisme. - Vi har solgt mere end vi har regnet med, lige fra 310eren til 64eren, siger han i dag til minbaad.dk

Af Troels Lykke |

Vi leder efter godt nyt. Her er en nyhed fra Sverige på Orust, nord for Göteborg, hvor Hallberg-Rassy ligger. Et firma, der under krisen har været nødt til at fyre medarbejdere

Men nu har svenske Hallberg-Rassy ansat fire bådebyggere til at udføre snedkeri og tekniske installationer, således er der nu cirka 100 ansatte på det store, svenske bådværft.

Det skyldes, at der har været et bedre salg over hele linjen, lige fra Hallberg-Rassy 310 til den store 64'er.

- Vi har derfor en forsigtig optimisme, vi har solgt flere både end vi har regnet med og vi har derfor udvidet vores kapacitet. Og vi regner med at der sælges flere af vores både, også i Danmark, det er klart der sælges mindre end der gjorde for få år siden, men der sælges stadig både på vores forskellige markeder, siger Magnus Rassy i dag til minbaad.dk.

I Danmark er det Charlotte og Bo Hold fra Marineparken.dk i Fredericia, der sælger Hallberg-Rassy.

Senest har det svenske firma præsenteret Hallberg-Rassy 412, der er nomimeret to Boat of the Year 2013 af europæiske bådblade, hvor BådNyt stemmer med.

Sådan ser det ud når der arbejdes i en Hallberg-Rassy 55.

content-loader
content-loader
content-loader