Gå til hoved-indhold
Theis Palm, der også er taktiker for Kronprinsen i Drage, arbejder til dagligt hos North Sails. Arkivfoto BB 10 m-klubbenKapsejlads
Theis Palm, der også er taktiker for Kronprinsen i Drage, arbejder til dagligt hos North Sails. Arkivfoto BB 10 m-klubben

Tabellen lyver aldrig - Palm fører DM stort i BB 10-m

Ved årets DM for BB 10-metere i Horsens er to slags sejlere - Theis Palm og alle de andre, fortæller Horsens Sejlklub. Palm har nu 5 førstepladser.

Af Troels Lykke |

Efter suveræn sejlads og 5 førstepladser af fem mulige, har den forsvarende mester Theis Palm og besætning fra Jyllinge Sejlklub sat sig tungt på duksepladsen hos BB10-meterne ved danmarksmesterskaberne i Horsens.

Fredagen bød efter en MEGET stille formiddag på opfriskende østlig brise, og banelederen havde heldigvis is nok i maven til at vente med at igangsætte dagens sejlads, til den østlig brise var slået rigtig igennem lidt over middag, fortæller Morten Fjerbæk fra Horsens Sejlklub.

Forlod havn klokken 17

Da sejlerne anløb havnen omkring kl. 17, kunne de derfor se tilbage på tre flotte sejladser afholdt i 3-5 m/s stabil luft og højtryk - sejlsport når det er aller bedst!
 
Der er dog andre sejlere på banen end Theis Palm, og selv om det ser meget suverænt ud på papiret, måtte Theis og co. trække på alle talenterne for at holde de efterfølgende både bag sig, hvor især makkerparret Lars Jensen og Bjarne Venø fra Skælskør Sejlklub bed godt fra sig, og med en stabil serie indtager Skælskørbåden stævnets andenplads, 3 point foran Michael Frank Hansen fra Helsingør.

Alt kan ændre sig i dag

Alt kan ændres i dag lørdag, hvor der søges gennemført tre sejladser før den nye danmarksmester kåres, men mon ikke det lykkes for Theis Palm og co. at lukrere på det relativt store forspring, så de lørdag eftermiddag kan udpeges som vindere for andet år i træk.

Stilling

content-loader
content-loader
content-loader