Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ingen tager telefonen i dag hos West Bådustyr.

West Bådudstyr gik allerede konkurs i oktober

Der er et lukket skilt foran West Bådudstyr i Køge og telefonen er nedlagt. En af landets største Suzuki-forhandlere har drejet nøglen om, det skete allerede i oktober. Opdateret 22.12.

Af Troels Lykke |

Det er hårde tider i bådbranchen.

Det mærker West Bådudstyr  på den værst tænkelige måde. Et firma, der forhandler Suzuki- og Honda-motorer, Jeanneau-motorbåde og sælger meget andet, og har eget værksted.

Men ifølge minbaad.dks oplysninger er det nu slut og folk er sendt hjem og det er faktisk et stykke tid siden. For West bådudstyr gik konkurs den 25.10.2012, kan man læse i www.statstidende.dk oplyser en advokat nu til minbaad.dk

- West Bådudstyr var indblandet i en skattesag fordi de solgte motorer med tysk moms, som flere i bådbranchen oplever det lige nu, om det er det der er et problem ved jeg ikke, men sidste år havde de et underskud på minus 2,3 mio. kr., kan man se på proff.dk.  Året før var deres undskud på 350.000 kr., siger en kilde til minbaad.dk i dag.

Flere af hans venner havde været i Køge og set et lukkeskilt og en del har overfor vores kilde, bekræftet at West Bådustyr er gået konkurs.

Vi har i dag ringet til West Bådudstyr for at få bekræftet konkursen, men TDC oplyser at deres hovednummer er i uorden. Der henvisses til et andet telefonnummer, men der er der heller ingen, der svarer.

- Det er en af landets største Suzuki-forhandlere, der hermed er gået konkurs, siger kilden, der ikke ønsker at stå frem med navn.

content-loader
content-loader
content-loader