Gå til hoved-indhold
Freedom jakken er konstrueret i Gore-Tex Performance Shell, der er i en mindre kraftig stof-kvalitet. Foto: Troels LykkeUdstyr
Freedom jakken er konstrueret i Gore-Tex Performance Shell, der er i en mindre kraftig stof-kvalitet. Foto: Troels Lykke

Blød komfort i ny Henri Lloyd-jakke

Den nye Freedom jakke i Gore-Tex Performance Shell, er i en mindre kraftig stof-kvalitet i forhold til offshore-serien. Vi prøvede sættet til 6.000 kr.

Af Troels Lykke |

Hvorfor sejle i tykt offshore sejlertøj i indre danske farvande, når man kan sejle i blødere dug?

Det spørgsmål har Henri Lloyd besvaret med deres nye Freedom, der er navnet på det nye sæt sejlertøj fra britiske Henri Lloyd.

- Man hvor man kombineret de gode detaljer fra coastal linjen med de høje krav, der stilles til offshore. Men Freedom jakken er konstrueret i Gore-Tex Performance Shell, der er i en mindre kraftig stof-kvalitet i forhold til offshore-serien, der giver en optimal komfort og bevægelighed, siger Mads Bruun Larsen, sælger hos Henri Lloyd.

Smart hætte

Hætten har Optivision Hood-system, der giver et godt udsyn. Kraven er foret med fleece og er ergonomisk formet og med en pasform, der giver minimal vandindtrængning.

Minbaad.dk har prøvet sættet og det ER blødt at have på. Freedom jakken, der fås i to farvekombinationer, har en tilhørende Hi-Fit buks som fås i marine. Pris for sættet 6.000 kr.

Nærmeste forhandler på tlf. 48 10 38 38.

Hætten har Optivision Hood-system, der giver et godt udsyn.



content-loader
content-loader
content-loader