Gå til hoved-indhold
Der er ikke grundlag for en ny bådudstilling pt. Arkivfoto: Troels LykkeKort Nyt
Der er ikke grundlag for en ny bådudstilling pt. Arkivfoto: Troels Lykke

Bådmesse Nord 2012 udsat på ubestemt tid

Bådmesse Nord 2012 i Kultur og Messecenter Aars, er udsat på ubestemt tid, da bådbranchen ikke bakker op om udstillingen 16.-18. marts.

Af Troels Lykke |

- Efter en lang periode med salgsarbejde målrettet branchen, er det med beklagelse vi har besluttet ikke at gennemføre messen som planlagt. Det fortæller Inge Bjørn fra Bådmesse Nord 2012.

Hun fortæller videre:

- Responsen fra branchen har i forhold til idé og indhold været meget positiv, men næsten samstemmende også, at markedet ligger meget stille for øjeblikket, og deraf har rigtig mange givet udtryk for, at tiden og de økonomiske omstændigheder taget i betragtning, ikke kan deltage i 2012.

- Vi havde en målsætning om, at messen skulle omfatte lidt over 4000 kvm. udstilling. Her ca. 2 måneder før termin har vi afsat ca. ¼ heraf. Med det tilbageværende emne-potentiale, ser vi ingen mulighed for at nå målsætningen. Og derfor har vi valgt at udsætte messen til senere, forklarer Inge Bjørn.

Messe Center vil overveje næste step og genudsende en ny indbydelse på et senere tidspunkt, om et år eller to måske, lyder det i pressemeddelelsen.

content-loader
content-loader
content-loader