Gå til hoved-indhold
Båden ligger nu i Klintholm havn på Møn. Foto: Google EarthTur
Båden ligger nu i Klintholm havn på Møn. Foto: Google Earth

Eftersøgning af sejler opgivet

Eftersøgningen af en 52-årig amerikansk sejler, hvis båd strandede på Falster fredag blev indstillet lørdag. Politiet har problemer med at identificere ejeren.

Af katrine bertelsen |

Søværnets Operative Kommando (SOK) indstillede lørdag eftermiddag eftersøgningen af en 52-årig amerikansk sejler. Amerikanerens 35 fods båd gik fredag på grund med fulde sejl mellem Falster og Møn. Der var ingen om bord. Det skriver sn.dk

Trods en intens eftersøgning fredag og lørdag lykkedes det ikke at finde den 52-årige, og lørdag blev eftersøgningen indstillet kort efter klokken 16.

Kom fra Tyskland

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sejlede amerikaneren onsdag aften fra den tyske by Neustadt nord for Lübeck med kurs mod Danmark.

Torsdag aften ved 18-tiden sendte han en mail til en bekendt og skrev, at han ville søge mod Klintholm Havn. Siden er der ingen, der har hørt fra ham.

Identifikation et problem

-Vores største problem er at få identificeret, hvem manden er, siger chefen for Vordingborg Politi, politikommissær Ove Møller Nielsen.

Politiet har haft kontakt til den amerikanske ambassade, som har fået oplyst mandens navn og alder. Men sagen er den, ifølge Ove Møller Nielsen, at ambassaden har flere 52-årige personer med det pågældende navn.

Båden blev bjerget ind til Klintholm Havn af Klintholm Havns redningsbåd. Og nu ligger båden sikret i fiskerihavnen. Politiet er i besiddelse af den 52-åriges ejendele, og det drejer sig bl.a. om mandens mobiltelefon og hans iPad, og håber at de kan hjælpe med at opklare identiteten på manden.

content-loader
content-loader
content-loader