Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Efter sejladsen er der ølsmagning og foredrag om øl.

Mere kryds i BådNyt Sailors Cup på lørdag i Brøndby

Stævnets grundelementer er DH-løb, flerskrogsløb og familiesejlads, men nu bliver sejladserne en kombination af Chikane, distance og op-ned-bane.

Af Troels Lykke |

For 4. år i træk holder Brøndby Strands Sejlklub BådNyt Sailors Cup den første weekend i september. Der sejles nemlig på lørdag den 1. september.

BådNyt Sailors Cup er nu en del af Øresundssamarbejdet Øresund Cup

- Da vi stadig arbejder mod at udvikle sejladsen med dens tre grundelementer, DH løb, flerskrogsløb og familiesejlads, har vi i år ændret lidt på banerne så at sejladserne bliver en kombination af distancesejlads og op ned bane.  Det betyder for DH og flerskrogsbådene, at de starter på en chikanebane, fortsætter på en distancesejlads og afslutter på en op ned bane, siger Peter Bodin, koordinator i BådNyt Sailors Cup.

Mere kryds i år

- Samlet vil andelen af sejlads på kryds stige i forhold til tidligere år, samtidig med at kombinere distancesejladsen med de kortere baners mere intense stemning, siger Peter Bodin.

Igen i år har vi sørget for at sejladserne til dels kan følges fra land når bådene passerer et fælles mærke i nærheden af land hvor tilskuere dermed kan følge med.

Smag øl og få foredrag

- Da første weekend i september altid er Øllets Dag har vi igen i år et ølarrangement med prøvesmagning og foredrag af en ølentusiast, siger Peter Boidin.

Igen i år har stævnet en fotokonkurrence og der vil være mulighed for at fotograferne sejles ud til sejladsområdet. 

content-loader
content-loader
content-loader