Gå til hoved-indhold
Assymetriske gennakere rulles bedre fra toppen, det mener svenske Seldén, der har sendt deres nye GX top down furler på markedet. Foto: Troels LykkeUdstyr
Assymetriske gennakere rulles bedre fra toppen, det mener svenske Seldén, der har sendt deres nye GX top down furler på markedet. Foto: Troels Lykke

Rul din asymmetriske gennaker strammere

Seldén sender nu deres GX furler på markedet, som rulles fra toppen. - Det giver en strammere rulning, siger Søren Lindstrøm til minbaad.dk. Se den på Både i Bella fra torsdag.

Af Troels Lykke |

På få sekunder kan man rulle den asymmestriske spiler ind og nu mere stramt.

- Fordi man ruller fra toppen og ned så så får man også det løse med på midten af gennakeren, før har man kunne opleve at gennakeren blæser ud selvom det er rullet ind, men det skulle være slut nu fordi man får en langt strammere rulning med vores top down furler, siger Søren Lindstrøm, der viser det nye system på Både i Bella.

En Seldén GX furler, der går op til 50 kvadratmeter, koster fx 5.843 kroner.

Seldén Mast fabrikken ligger i øvrigt i Gøteborg, mens den danske importør holder til i Humlebæk.

Sejlsportsligaen starter sæsonen ud med nye både og regler

Med få dage til sæsonstart for de danske ligasejlere, er der for alvor travlt i Lynæs Havn, hvor sæsonen skydes i gang lørdag den 25. maj. De spritnye J/70'ere er klar og det samme er et nyt regelsæt, for at få den danske liga på samme niveau som de udenlandske ligaer.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites