Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Troels Lykke i Weymouth foran jollepladsen.
Kapsejlads
Journalisterne Andreas og Andy er også klar.
Kapsejlads
Selv politiet smiler, det samme gør hæren.
Kapsejlads
Sikkerheden tages dybt alvorlig.

Minbaad.dk til OL - søndag kl. 13.00 til Finnjolle-dyst

Vi er på plads i Sydengland, Weymouth, de seneste meldinger lyder på 6-7 m/sek. i morgen. Først sejler Finnjollen, så følger Starbåd og matchrace klokken 14.30.

Af Troels Lykke, weymouth |

Endelig kom jeg herover, solen skinner og der er mellemluft, meget bedre end i Kina for fire år siden.

Der er OL-feber, allerede inde i Gatwick var der glade mennesker og på en nærliggende station slog en togkontrollør fast, at Ben Ainslie vinder guld, ok, men så må vores Jonas Høgh-Christensen komme lige efter.

Sidder i et halv tomt presselokale, der er noget trist i forhold til det i Qingdao, hvor vi havde udsigt over vandet, men folk er søde og jeg har købt internetadgang til den 10. august for 90 pund.

Høghen er først på

Både Finnjolle-sejler Jonas Høgh-Christensen og de danske matchrace-piger var ude i dag og det gik godt, lyder det på sejlport.dk, jamen det er jo herligt.

Jeg håber på en masse vindertyper. Ekstra Bladet ser den danske Finnjolle og 49er som oplagte medaljekandidater, jeg tror på vi kan få en sølv og en bronze, hvis det går super godt. Og måske kan den danske Starbåd overraske med en bronzemedalje efter Percy og Scheidt, der har sat sig på guld og bronze.

Jeg skriver hverdag herfra og med opbakning fra Katrine Bertelsen og Frank Visler. Vi vil gøre vores bedste for at lave en saglig opdatering.

OL-feberen er startet. Det hele begynder nu.

content-loader
content-loader
content-loader