Gå til hoved-indhold
Klintholm Havn er en fiskerby med butikker, restauranter og caféer tæt på Møns Klint. Foto: wikipediaHavne
Klintholm Havn er en fiskerby med butikker, restauranter og caféer tæt på Møns Klint. Foto: wikipedia

Klintholm havn på tvangsauktion

Har du lyst og penge kan du købe din egen havn. Den idylliske lille Klintholm havn på Møn er røget på tvangsauktion, og den offentlige vurdering for lystbådehavnen er sat til 880.000 kr.

Af katrine bertelsen |

Så er muligheden der, for at få fod på egen havn. En ny ejer kan blandt andet se frem til 200 bådpladser, et tilhørende havnekontor og en nybygget toilet- og badebygning, som dog muligvis ikke kan godkendes. Den offentlige vurdering for Klintholm havn er sat til 880.000 kr, men om det også er salgsprisen må tiden vise. Det skriver boliga.dk

Havnen blev etableret af Klintholm Gods i 1878 og skulle fungere som udskibningshavn for godsets leverancer af bl.a. kridt. Foruden havnen består bebyggelsen af en havnegade med købmand og restauranter, fiskerhytter, et parcelhuskvarter og en privatudstykket ferieby, og tæt på ligger to strande, som ifølge de lokale turistbrochurer skal være nogle af Møns fineste.

Sammen med selve lystbådehavnen er en række bygninger i tilknytning til området også røget på tvangsauktion. Det gælder blandt andet restaurations- og konferencelokaler, et kioskareal og badefaciliteter.

Lystbådehavnens nuværende ejer er Feriehotel Østersøen, som er under konkursbehandling.

Er du interesseret kan du se salgsopstillingen på linket her.

content-loader
content-loader
content-loader