Gå til hoved-indhold
Udstyr
Gram-Hansen og Køstner klar og håber på en 4-5 plads i stævnet, siger Gram-Hansen i dag til minbaad.dk.

Sail Racing klæder Gram-Hansen og Køstner på

Svenske Sail Racing vil styrke skandinavisk platform med SAP Extreme Sailing Team i et treårigt samarbejde. I dag startes i Wales med open water-sejlads.

Af Troels Lykke |

Extreme Sailing Series femte event løber af stablen idag i hovedstaden Cardiff i Wales, hvor SAP Extreme Sailing Team vil være fuldt udstyret med tøj fra Sail Racing.

Det svenske tøjmærke Sail Racing og SAP Extreme Sailing Team har indgået et 3 årigt tæt samarbejde.

Rasmus Køstner, grundlægger af SAP Extreme Sailing Team, co-skipper og taktiker:

”Vi er meget glade for at byde Sail Racing velkommen om bord. Sail Racing er noget af det absolut bedste sejltøj på markedet, og det vil være os et privilegium at bruge i de kommende år.”

Sail Racing vil være større i Danmark

Lars Bolin, Marketing Manager hos Sail Racing:

”Vi er stolte over at offentligøre vores partnerskab med SAP Extreme Sailing Team. Teamet har imponeret hos fra første gang vi mødte dem. Det er et komplet team med en stærk og kompetent organisation, der fokus hele vejen rundt om kampagnen."

Bolin forklarer videre:

"Samtidig udstråler SAP Extreme Sailing Team masser af aktion, high-speed og adrenalin, hvilket reflekterer vores kerneværdier. Vi har snakket om denne fantastiske type sejlsport siden vi startede vores brand.”

Ekspandere til nye markeder

Sail Racings strategi er i nærmeste fremtid at ekspandere til nye markeder, hvor Danmark er deres næste mål – det er en langvarig strategi vi har for at sikre vækst ved at vinde nye givende markedsandele.

Sail Racing vi sikre sig succes ved at forhandle med de stærkeste detailhandlere på markedet. Lyder det i en fælles pressemeddelelse.

Missionen er at Sail Racing skal være lige så stærke på det danske marked, som det er i Sverige og Norge. Vi tror på SAP Extreme Sailing Team vil styrke vores brand særligt i Danmark, forklarer Sail Racing.

Produktudvikling

Ud over det grundlæggende sponsorsamarbejde, vil SAP Extreme Sailing Team blive en vigtig del af Sail Racing produktudvikling.

Las Bolin:

”Vores test teams har altid være ufatteligt vigtige for os. Vi involverer nogle af verdens bedste sejlere fra flere forskellige bådtyper i vores produktudvikling – uden deres uvurderlige input vil det være umuligt at udvikle det bedst anvendelige sejltøj og opretholde Sail Racings position som verdensklasse brand.”

Jes Gram-Hansen, medstifter af SAP Extreme Sailing Team, co-skipper og styrmand:

”Vi ser frem til vores samarbejde med Sail Racing og det bliver en god udfordring at være med til at udvikle verdensklasse sejltøj.”

Fakta om Sail Racing
Sail Racing laver innovative produkter i tekniske og holdbare stoffer med funktionelle detaljer, hvilket giver en nyskabende høj mobilitet, åndbarhed og komfort i et af verdens mest krævende sportsgrene, fortæller Sail Racing.

content-loader
content-loader
content-loader