Gå til hoved-indhold
Den nye klubø kommer til at ligge længere mod nord end det nuværende klubområde på lystbådehavnen. Billede fra prospektet.Havne
Den nye klubø kommer til at ligge længere mod nord end det nuværende klubområde på lystbådehavnen. Billede fra prospektet.

Sejlklub på pæle i Vejle

Vejle havn står foran en større udbygning. Derfor skal sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklub flytte ud på en klubø, der står på pæle.

Af katrine bertelsen |

En helt ny klubø på pæle skal i løbet af de kommende år bygges for enden af nordkajen i Vejle.

Øen skal huse de faciliteter, der forsvinder fra den nuværende lystbådehaven i forbindelse med udviklingsprojektet af Vejle havn. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

En ny bydel er ved at rejse sig og det skubber indirekte sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklubs lokaler ud i ud fjorden.

Det nye 2400 kvadratmeter store klubområde bliver ikke kun et tilbud til sejlerne, men også til glæde for andre gæster på havnen.

Projektet til cirka 30 millioner kroner finansieres af kommunen via de indtægter, der er kommet ind ved salg af byggeretter på det store kajområde.

Sejlklubberne har fået erstatning for de lokaler, de mister - blandt andet de bygninger, der huser restauranterne Neptun og Estakaden.

content-loader
content-loader
content-loader