Gå til hoved-indhold
Alfastreet 23C er på vej til showroomet i Them ved Silkeborg hos Risbjerg A/S.Kort Nyt
Alfastreet 23C er på vej til showroomet i Them ved Silkeborg hos Risbjerg A/S.

El- diesel eller benzinmotor til ny Alfastreet 23C

- Båden har et moderne koncept, som ikke er set længe i bådverdenen med bl.a. hæv- og sænkbare hardtopløsninger, siger Søren Risberg fra Risbjerg A/S.

Af Troels Lykke |

Alfastreeet Marine udvider nu programmet af elbåde på det danske marked, for udover Easyrider 18, har den danske importør Risbjerg A/S, nu også bestilt en ny Alfastreet 23C hjem som skulle lande i showroomet i Them ved Silkeborg inden så længe.

- Båden er en hypermoderne koncept, med nytænkning som længe ikke er set i bådverdenen, med hæv- og sænkbare hardtopløsninger hvormed man undgår arbejde med kalesche og samtidig nemt kan komme under lave broer i eksempelvis kanalerne i København med en båd med masser af plads og overnatningsmulighed, siger Søren Risbjerg.

Der kan også fås en elektrisk hardtop over forkahytten, hvormed det er nemt og enkelt af få ordentlig ventilation sammenlignet med små tagluger og vinduer, og giver en dejlig rumfølelse i kahytten.

- Båden er overalt lavet i en fantastisk lækker kvalitet med smuk højglanslakeret mahognitræ og luksusmaterialer overalt, lover Søren Risbjerg.

Forskellige motorer

Båden fås med et stort udvalg af motorer, og kan fås som deplacementskrog med elmotorer fra Aquamot i Østrig eller som planende skrog med diesel og benzinmotorer fra bl.a. Mercruiser, Yanmar og Hyundai.

 - Standardpris med 10 hk elmotor: fra. 539.900 DKK

 - Standardpris med 220 hk Mercruiser: fra. 549.900 DKK

content-loader
content-loader
content-loader