Gå til hoved-indhold
SUP er en kultur, der oser af frihedSejlklubber
SUP er en kultur, der oser af frihed.

SUP Klub Aarhus er stiftet

Målet med klubben, udover selvfølgelig at dyrke Stand Up Paddling, er at præsentere SUP som en ny foreningsaktivitet i Aarhus og tilbyde en alternativ og spændende idræt for børn, unge og voksne.

Af Troels Lykke |

I 2013 er SUP blevet en attraktiv vandsportsaktivitet blandt Aarhusianerne og nu er der behov for et forening, hvor SUP entuisiaster kan udøve sporten i fællesskab. Stiftelsen af den første Stand Up paddle klub i Aarhus bliver det første skridt (SUB Klub Aarhus).

Det fortæller Thomas Capitani fra Sailing Aarhus.

Målet med klubben, udover selvfølgelig at dyrke Stand Up Paddling,  er at præsentere SUP som en ny foreningsaktivitet i Aarhus og tilbyde en alternativ og spændende idræt for børn, unge og voksne.

SUP_FamilyVisionen er at aktivere flere aarhusianere til at deltage i vandsport og samtidigt være med til at udvide udbuddet af vandsportstilbud i byen. 

På sigt er visionen at klubben kan være med til at fremme Aarhusianernes sundhed gennem sportens gavnlige motionseffekt og styrke sociale fælleskaber for alle aldre.

Klubben vil tilbyde en spændende og alternativ foreningsaktivitet for alle målgrupper.

Træning for alle

Tilbuddene vil variere, så der netop både er træning for den professionelle og for motionisten. Sideløbende med ugentlige træninger afholdes der arrangementer og træning for familier, hvor voksne, og mindre børn kan komme afsted på stand up paddle boards.

Initiativet til stiftelsen af klubben er taget af Michael Allman og Finja Götz, som er de første aktører af stand up paddle surfing i Aarhus.

Under navnet Surf Agency har de med deres brede udbud af aktiviteter, surf kurser, udlejning, tours og forskellige events,skabt rammerne for et nyt og succesfuldt surf og SUP tilbud i Aarhus og omegn.

Oser af frihed

SUP er en kultur, der oser af frihed, god atmosfære og fællesskab. Og netop fordi Aarhus ligger placeret ved havet giver det en perfekt mulighed for at udbrede sporten, fortæller Sailing Aarhus.

Det har været en god start og det lader til at Aarhusianerne er vilde med denne sport. Efter en travl og succsesfuld sæson kan vi vist roligt sige at at SUP er kommet til for at blive.” siger Michael Allman.

Gennem vinteren vil der blive arbejdet hårdt på at optimere mulighederne for allerede eksisterende medlemmer men også i den grad for nye kunder og medlemmer.

For kontakt og mere information og medlemsskab i SUB Klub Aarhus, kontakt Michael Allman eller Finja Götz

SUB Klub Aarhus
Tordenskjoldsgade 64
8200 Aarhus N

Mail: Surf@surfagency.dk
Tlf: 60890515/ 42253361

content-loader
content-loader
content-loader