Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Ingen danskere var i top 3 denne gang. Et VM, som Morten Ulrikkeholm før har vundet.

Lorenzen om X-35 VM: Spænding til sidste bomning

Svensker vandt X-35 VM i Malmø lige foran finsk hold i stormvejr. Bedste danskere var Horsens-båden Team Sweagon med en femteplads. VM kostede 5.000 svenske kroner at deltage i.

Af Troels Lykke |

På mange måder blev afslutningen på VM spændende, til sidste bomning.

Hvem der skulle vinde VM blev afgjort på sidste bomning, hvor svenske Team North Sails Sportswear udbommede finske Team Audi - hvor danske Team Swegon missede bronze medajlerne og tog 5. plads, hvor vi andre dødelige kæmpede for at undgå spiler broach/kæntringer.

Det fortæller Morten Lorenzen, der er gast på X-35eren Viatempo fra Helsingør med Jan Madsen som skipper. Et hold, der sluttede på en 18. plads i det 20 både store felt.

Sidste sejlads blev dog set med danske briller en succes for skipper Niels Løber med Team Laura, som førte fra start til mål i stormvejret. Se resultatlisten

5.000 svenske kroner med for få moleøl

Et godt arrangement i Malmø Dockan, med lidt for lidt tilslutning og med for få gratis øl, men ellers godt arrangeret af Whyshore og Klabbe, fortæller Morten Lorenzen om stævnet, der kostede 5.000 svenske kroner at deltage i og en middag per person kostede 350 svenske kroner.

content-loader
content-loader
content-loader