Gå til hoved-indhold
Noget praktisk og noget lækkert i flere prislejer, til både store, små, ham og hende.Udstyr
Noget praktisk og noget lækkert i flere prislejer, til både store, små, ham og hende.

Flere julegaveideer

Denne gang har vi fundet skoene du ikke kan undvære, multiværktøjet til gør det selv-manden og en lækker sejlertaske.

Af katrine bertelsen |

Det kan være svært at finde på julegaver. Men hvis det stod til mig skal manden have Multi værktøjet, nevøen sejlertasken fra Musto, og selv ville jeg ikke blive ked af det, hvis der lå et par ZHIK-sko til mig under juletræet.

ZKG Neoprensko i flotte farver fra ZHIK

 

ZKG er en sko med ekstremt greb på vand og på land. Sålen er blød, fleksibel og tillader vandet at løbe ud under skoen, uden du mister fodfæstet.

Perforeret neopren er ideel til det våde miljø, men fødderne kan også ånde, når det bliver varmt. Brug dem til sejlads, stand up paddling, kajak, windsurfing, kitesurfing, på havnen eller bare til daglig. ZKG Fås i syv forskellige farvevarianter.

Pris: 660 kr hos NordicPeople.com

 

Musto sejlertaske

 

Musto Dry Carryall 65L kan rumme 65 liter sejlertøj mm. Den er garanteret vandtæt, da der ikke er lynlåse, der kan blive utætte. Tasken er i 100% Polyamid og fås i sort/grå.

Pris: 599 kr hos Aarhus Seashop

 

Fein multimaster marine

 

Multimaster Marine fra Fein må tilfredstille selv den mest kræsne gør det selv-mand m/k. Maskinen har masser af tilbehør til ombygning, vedligeholdelse og reparation af lystbåde. Det er nemt og enkelt at skifte tilbehør uden brug af værktøj. Multimaster marine har elektronisk hastighedsregulering, kraftig 250 Watt motor, og kommer i en transportkasse med fuldt udstyr til (næsten) alle opgaver.

Pris: 2490 kr for Fein Multimaster Marine

PS: Er marineudgaven for dyr, kan der for 1425 kr fås et startsæt, hvor tilbehøret er lidt mere skrabet.

Alle priser er inkl. moms.

content-loader
content-loader
content-loader