Gå til hoved-indhold
Delphia 31 var i år nomineret til Årets Båd i Europa. PR-fotoKort Nyt
Delphia 31 var i år nomineret til Årets Båd i Europa. Båden fås også med sænkekøl. PR-foto

Baadhuset er ny importør af Delphia

Baadhuset fra Beder, syd for Aarhus, er nu importør af de polske Delphia sejlbåde. Bådene fås fra 24 til 47 fod. Ny Delphia 31 koster fra 581.000 kr.

Af Troels Lykke |

Delphia er et af Europas største værfter som bygger både i en fremragende kvalitet til prisen, selv i en standardbåd får du et flot udstyr med i den attraktive pris, lyder det fra Baadhuset.dk

- Vi har længe været på udkig efter attraktive sejlbåde der matcher tidens krav til sejlegenskaber, kvalitet og ikke mindst pris, da vi så Delphia var vi enige i,  at det var det eller intet. Det er nu lykkedes efter længere forhandlinger med værftet at få importen for Danmark, det ser vi meget frem til og vil gøre en helhjertet indsats for at få Delphia på Danmarkskortet, siger Henrik Bak fra Baadhuset.

Delphiaprogrammet spænder fra 24 – 47 fod.

- Så der skulle være noget for enhver smag og pengepung, allerede i standardversionerne er der et pænt udstyr, hvor båden reelt er sejlklar, den første der kommer til Danmark er den helt nye Delphia 31 som har et flot design og særdeles smagfuldt interiør, den bliver introduceret til kr. 589.000,- leveret i Danmark med dansk moms, siger Henrik Bak.

Han forklarer videre:

- Vi mener at stå stærkt i priskonkurencen, f.eks. tilbyder vi en Delphia 47 til kr. 1.899.000,- leveret i Danmark med dansk moms, det er en særdeles attraktiv pris for en kvalitetsbåd på 47 fod. Vi tror at 31 – 40.3 – 47 modellerne bliver de mest efterspurgte, prisen for 40.3 er lige under 1,2 mill. incl. 25% moms leveret i Danmark.

Sådan ser kahytten ud i Delphia 31eren.

content-loader
content-loader
content-loader