Gå til hoved-indhold
Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen har en super synergi, siger Finn'Beton'. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen har en super synergi, siger Finn'Beton'. Foto: Troels Lykke

Finn 'Beton' giver en analyse af Ida og Marie

- De har en god synergi i båden, hver for sig er de måske ikke så gode, men sammen er de. En plus en giver mere end to med dem, siger kraftcenter-træner i Aarhus, Finn 'Beton' Jensen.

Af Troels Lykke |

Holdet, der i april vandt et World Cup-stævne i den nye olympiske 49erFX-klasse, styrer dermed mod medaljer.

Der skal dog først sejles kvartfinale, semifinale og finale på hhv. fredag, lørdag og søndag, men deres træner, Finn 'Beton' Jensen, der før har trænet OL-guldvinderen Jesper Bank i Soling, er optimistisk.

- Jeg bliver skuffet, hvis Ida og Marie ikke får en medalje på søndag, men det er ikke så nemt som det lyder, for kommer der let springende vind kan alt ske, men er der frisk vind viser de et teknisk overskud overfor konkurrenterne. I dag så vi at de på få sekunder gik fra at ligge nummer ti til at ligge nummer et ved en mærkerunding. De sejler med 'hovedet' ud af båden og har et taktisk overskud, i modsætning til mange af deres modstandere, forklarer Finn 'Beton' Jensen, der er deres træner i Kraftcenter Aarhus.

Om hvorfor holdet klarer sig godt, lyder det videre:

- De har en god synergi i båden, hver for sig er de måske ikke så gode, men sammen kan de. En plus en giver mere en to med dem. De supplerer hinanden godt, siger Finn 'Beton' Jensen til minbaad.dk og Aarhus Stiftstidende.

Følg sejladserne lige nu ved 49er-EM

Her ses holdet i første sejlads under EM, en sejlads de vandt med 500 meter ned til nummer to. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader