Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Gram-Hansen har langt til podieplads - live fra kl. 15

SAP-holdet tog to førstepladser på 3. dagen i Nice, men holdet er stadig kun på en sjetteplads ud af otte Extreme 40. Danskerne har 22 point op til Red Bull på en 3. plads, når de podiet i dag? Se med.

Af Troels Lykke |

Extreme 40 feltet blev udsat for endnu en dag med høj fart og skrog flyvende over vandet.

SAP Extreme Sailing Team, som mistede dyrbare point på førstedagen, da deres bovspryd vandet i et nose dive, var klar til at indhente det tabte i lørdagens sejladser. Det lykkedes ikke helt i lørdagens sejladser, trods to førstepladser.

Men ud for den franske Riviera pressede holdene bådene til grænsen med hurtige starter og intense sejladser sikrede SAP Extreme Sailing Team sig to sejre i lørdagens mange sejladser.

“Med dagens to sejre viste vi, hvor konkurrencedygtige vi er. Så selvom vi overordnede set havde en blandet dag, var det fantastisk med to sejre,” fortæller co-skipper Rasmus Køstner.

Trimmer, Pete Cumming tilføjede:

“Vores dag toppede lige før vinden for alvor begyndte at dø. Der formåede vi at håndtere de svære forhold, med bølger og let vind, godt.”

SAP Extreme Sailing Team ligger på en samlede sjetteplads inden de sidste sejladser søndag, som starter kl. 14:00 dansk tid.

Sejladserne kan ses live fra kl. 15:00 på www.extremesailingseries.com

content-loader
content-loader
content-loader