Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Phillip Guhle vandt igen-igen i Marstrand - se finalen

Som altid er det jo fantastisk at sejle på Marstrand og når tilskuerne råber hver gang man vender eller bommer får man lige lidt ekstra kræfter til den næste manøvre, siger Guhle.

Af Troels Lykke |

Phillip giver følgende kommentar til minbaad.dk fra Stena Match Cup:

Som altid er det jo fantastisk at sejle på Marstrand og når tilskuerne råber og skriger hver gang man laver en vending eller bomning får man lige lidt ekstra kræfter til den næste manøvre.

Nu har jeg sejlet finale fire år i træk (en som fordækker hos Jesper Radich og tre som trimmer med Björn Hansen), men "kun" vundet to gange

Jeg ser frem til mange flere finaler her, det er et sted der passer mig godt og med en god dynamik i båden kan man få rigtig meget ud af den aldrene DS'37 flåde vi sejler i.

Nu skal jeg hjem og slappe af i tre dage inden jeg skal klargøre et par x'ere i Skovshoved, dog sejler jeg ikke selv, men ordner bare rig og trim på et par stykker inden Gold Cup.

Intet problem, er i goteborg nu for at gøre bådene klar til hjemtur, derefter skal jeg bare i sommerhus med min skønne bedre halvdel og børnene, det trænger jeg sgu til, siger Guhle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


       
  

content-loader
content-loader
content-loader