Gå til hoved-indhold
Vi har desværre ikke et foto fra Faaborg med sejlere, så i stedet viser vi dette fra Kragnæs med H-bådene. Det ligner Sydfyn meget godt. Foto: Anja DahlKapsejlads
Vi har desværre ikke et foto fra Faaborg med sejlere, så i stedet viser vi dette fra Kragnæs med H-bådene. Det ligner Sydfyn meget godt. Foto: Anja Dahl

Small Boat Challenge i Faaborg på op-ned-baner

Small Boat Challenge, 18. - 19. maj, er for alle kølbåde og sejlere, der ønsker en sjov og hyggelig weekend i det sydfynske øhav, fortæller Søren Schön Nielsen fra Faaborg Sejlklub.

Af Troels Lykke |

Faaborg Sejlklub inviterer DH-kølbåde til herlig og begivenhedsrig banesejlads den 18. og 19. maj.

Small boat challenge er for alle både og for alle sejlere der ønsker en sjov og hyggelig weekend i det sydfynske.

Det fortæller Søren Schön Nielsen, kapsejladsformand for den sydfynske sejlklub.

Der bliver sejlet på op-ned baner på Hansebugten ca. 4 sømil fra Faaborg havn, der forsøges afviklet 6 sejladser i weekendens løb.

Bådene inddeles i løb efter handikap og der sejles efter DH og ISAF’s kapsejladsregler 2013-2016.

Dejlige Pinse-stunder i det sydfynske øhav

Her får du og din besætning alle tiders chance for at ’tune’ og træne til sommerens sejladser eller bare få nogle dejlige Pinse-stunder på Hansebugten i det sydfynske øhav.

Lørdag aften er der hygge og fællesspisning i klubhuset, her vil helt sikkert være mulighed for at blive mæt og få tørsten slukket over en sejler snak eller to.

Deltagergebyr for stævnet er 250 kr. Tilmelding, deltagerliste, sejladsbestemmelser og program kan ses på: www.faaborg-sejlklub.dk

Faaborg Sejlklub arrangerer: Fællesspisning i klubhuset lørdag aften til 125kr pr. person. Morgenmad og madpakkesmøring lørdag og søndag 50 kr. pr. person pr. dag. Seneste tilmelding mandag d. 13 maj, fortæller Søren Schön Nielsen.

Klubben holder også Speed Cup 8. og 9. juni og DM for H-både fra 11. til 14. juli.

content-loader
content-loader
content-loader