Gå til hoved-indhold
Udstyr
En af årets nyheder inden for luksus-hardtopbåde, er den nye Flipper 670 ST.
Udstyr
Siim Båd & Motors byder på en Danmarkspremiere, Chapparal 225 SSI.

Danmarkspremiere på amerikanske motorbåde

Amerikanske Chapparal har Danmarkspremiere på en luksus daycruiser og en fræk bowrider på bådmessen i Fredericia i denne måned.

Af katrine bertelsen |

Bådfolket kan glæde sig til at besøge Siim Båd & Motors stand, hvor der blandt de otte-ni både er tre Danmarkspremierer.

- Vi appellerer både til kunden, som ønsker den eksklusive båd, og til kunden, som ønsker en ”bestseller”. Bredden spænder fra fornuftige hyggefartøjer til bomstærke luksusbåde, så vi skal nok få gang i salget i Fredericia, lyder det optimistisk fra medejer Jacob Siim.

Blandt disse er en af årets største nyheder inden for luksus-hardtopbåde, nemlig den spritny Flipper 670 ST.

- Det er noget af det mest gennemtænkte og stilrene, vi har set. 670 ST er for dem, der bare vil have det bedste, og vi har store forventninger til den, fortæller  Jacob Siim om den finskbyggede nyhed.

Luksus daycruiser fra Chapparal

Fra amerikanske Chapparal byder Siim på to Danmarkspremierer, nemlig 225 SSI og H2O 18 Sport, som er henholdsvis en luksus daycruiser og en fræk bowrider.

- Endelig vil jeg fremhæve Bella 530 HT Classic og Bella 703. Førstnævnte er en af vores bestsellere, som vi på Boat Show tilbyder til en meget stærk messepris. 703’eren er som en moderne Snekkebåd – en rigtig hyggebåd i finsk kvalitet og til fornuftige penge, siger Jacob.

Fredericia Boat Show finder sted over to weekender: den 22.-24. februar og 1.-3. marts, alle dage klokken 10-17. Desuden VIP-dag den 28. februar klokken 13-18.

Du kan se hvem der udstiller, og se hele programmet her.

content-loader
content-loader
content-loader