Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Wanted. Det er et benhårdt job at sidde om læ i en mørk kulfiberbåd i kæmpe bølger og redigere en video, men lønnen er garanteret god.
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Skal du være mediemand på en Volvo Ocean 65er?

På hver båd skal der igen være en mediemand i Volvo Ocean Race 2014-15. Er det dig? Du skal til fem ugers test i Alicante. Minbaad.dk håber at mediefolk om bord vil være langt mere ærlige.

Af Troels Lykke |

"Vi starter jagten på gennemprøvede mediefolk til at fortælle den virkelige historie om denne ekstraordinære race," siger kommunikationsdirektør Jon Bramley til www.volcooceanrace.com 
 
"Det er en af ​​de hårdeste job i journalistik, men også en af ​​de bedste -. Og vi leder efter fremragende kandidater at matche. Vi forventer en masse gode ansøgere," siger Jon Bramley.
 
Udvalgte ansøgere vil blive forpligtet til at tilbringe fem uger på Volvo Ocean Race hovedkvarter i Alicante, Spanien til uddannelse.

Godkendte vil så blive matchet op med et af holdene for den pre-race periode plus selve jordomsejlingen, der starter i 2014.

Ikke kun en medløber

Minbaad.dk håber at Volvo Ocean Race næste gang vil fortælle den virkelige historie, også de negative om bord og ikke kun et skønmaleri, som der har været hidtil.

Vi blev af Knut Frostad, chef for sejladsen, lovet at der ville komme historier om det virkelige liv om bord også konflikter, det mangler stadig. Hvilket er skuffende. 
 
Interesserede skal sende et CV og følgebrev til reporters@volvooceanrace.com 

Det er et must at du kan engelsk og er en ualmindelig dygtig og søstærk sejler.

content-loader
content-loader
content-loader