Gå til hoved-indhold
Dyvig på Als er et af landets mest naturskønne områder. ArkivfotoTur
Dyvig på Als er et af landets mest naturskønne områder. Arkivfoto

Lej båd til ferien

Larsen Yacht Charter ved Dyvig Bro på Als udvider charter-porteføljen med to nye Jeanneau’er. En Sun Odyssey 30i og en Sun Odyssey 33i performance.

Af katrine bertelsen |

Larsen Yacht Charter i Dyvig på Als råder nu over 12 udlejningsbåde. Firmaet klager ikke, for de melder om fremgang.

- Der er flere faktorer, der har indflydelse på det, fortæller indehaver og direktør af Larsen Yacht Charter Bent Larsen, og fortsætter.

-Finanskrisen gør at mange af de, som har overvejet at købe båd, vælger at leje en i stedet. Der skal ikke mange matematiske færdigheder til for, at kunne regne ud hvad der er bedst for ens pengepung, hvis man nu kun bruger sin båd 3-6 uger i året.

Det er ikke kun finanskrisen der gør, at Larsen Yacht Charter har fremgang. 50% af dem der chartrer en båd, har tidligere lejet båd hos Larsen Yacht Charter.

- Vi har nogle værdier, som vi dyrker helhjertet og som tager udgangspunkt i alt hvad vi gør. De to vigtigste er Service og Kvalitet. Vores både er altid i orden, og vores gæster ved, at vi står til rådighed når som helst, siger Bent Larsen.

70-80% af de, der chartrer både i Dyvig er tyskere. Sejladsområdet er perfekt, i et beskyttet farvand med listige vige og gode havne.

Har du fået lyst til at sejle i det sønderjyske i 2013, er der stadig ledige både.

Se bådene og læs mere på Larsen Yacht Charter

content-loader
content-loader
content-loader