Gå til hoved-indhold
Danskere om bord er Gram-Hansen, Køstner, Røssberg og Sehested. Foto: Vincent Curutchet/Dark Frame/Lloyd ImagesKapsejlads
Danskere om bord er Gram-Hansen, Køstner, Røssberg og Sehested. Foto: Vincent Curutchet/Dark Frame/Lloyd Images

Gram-Hansen kom længere fra podiet i hårdt vejr

SAP Extreme Sailing Team med Gram-Hansen og Køstner tog fredag i Florianópolis en 2., 4. og 5. plads. Nu er de på en fjerdeplads efter rivalerne Red Bull. Live kl. 19.

Af Troels Lykke |

På anden dagen var der endnu mere vind i brasilianske Florianópolis end på den første sejladsdag i Extreme Sailing Series sidste afdeling i år.

Faktisk var der så meget vind, at baneleder Phil Lawrence til skippermødet beskrev forholdene som værende ”lige på kanten”.

Efter at have sat gode point på scoreboardet i torsdagens sejladser var SAP Extreme Sailing Team sultne efter flere sejladser.

Den stærke vind afkortede dog dagens begivenheder, hvilket betød, at der bare blev sejlet tre sejladser. SAP Extreme Sailing Team fik en 2., 4. og 5. plads, hvilket gør, at de samlet ligger 4 med 78 point bare 4 point efter rivalerne fra Red Bull Sailing Team.

Ekstrem sejlads fredag

”Lørdag ser ud til igen at blive actionfyldt. På nuværende tidspunkt har vi fuld fokus på målet, og vi er alle opsatte på at få så mange sejladser ind som muligt. Gode taktiske kald bliver afgørende i lørdagens sejladser. I går var det ikke mindre end ekstremt." , siger fortæller co-skipper Rasmus Køstner fra Brasilien.

Lørdag den 16. november: 19:00-20:00 dansk tid
Søndag den 17. november: 18:30-19:30 dansk tid (finalesejladserne)

Se sejladserne på www.extremesailingseries.com

Danskerne i Brasilien. De skal slå Red Bull i stævnet for at komme på podiet i den samlede stilling i år, og der skal være en båd imellem dem. Foto: Vincent Curutchet/Dark Frame/Lloyd Images

content-loader
content-loader
content-loader