Gå til hoved-indhold
Foto fra TORM stævnet i Aabenrå i weekenden. Foto: Aabenrå SejlclubKapsejlads
Foto fra TORM stævnet i Aabenrå i weekenden. Foto: Aabenrå Sejlclub

Resultatkaos til TORM stævne i Aabenrå

Der er gået totalt kaos i resultatlisterne fra weekendens TORM stævne i Aabenrå. De sejlere der blev disket for sort flag, er stadig på listerne, uden BFD.

Af katrine bertelsen |

Noget må være gået gruelig galt til weekendens TORM stævne for Optimistklassen i Aabenrå. På Opti-klassens hjemmeside er der flere indlæg, der vidner om en god del frustration over resultatlisterne.

Michael Boe skriver på ocd.dk:

Til dem der ikke er orienteret skete der det, at sejlerne ved målgang kan læse, hvem af deres kammerater der er taget for black flag. På resultatlisten er de identificerede sejlere dog ikke noteret BFD. På den resultatliste der er aktuel i skrivende stund på stævnets hjemmeside er de kendte sejlere stadig ikke taget ud.

Mit spørgsmål er om denne sag stadig er i gang, eller om de talrige protester blev overhørt? Mange var inde og spørge til problemet, men måske er der aldrig blevet indleveret en officiel rettidig protest. Vi gjorde det ikke selv, for beskeden var, at man var mere end klar over problemet og "processen var i gang". For mig var det udelukket at man kunne forsøge at sylte problematikken, hvis det er det der er sket.

Ifølge kapsejladsansvarlig i Dansk Sejlunion, Mikael Jeremiassen, der er i kontakt med Aabenrå Sejlclub, er man i fuld gang med at få løst problemet.

- Der er sket en fejl, og de prøver at håndtere det, siger han.

Jonas Döpping fra Optimist Class Denmark (OCD) siger, at det er kapsejladsledelsen i Aabenrå Sejlclub der skal prøve at rede trådene ud, og at han i øvrigt ikke har nogen kommentarer, udover at han er opmærksom på, at det er en friplads til Renaissance Re Junior Gold Cup, i oktober 2013 på Bermuda, der kan være på spil, hvis resultatlisterne er forkerte.

Minbaad.dk har prøvet at komme i kontakt med den kapsejladsansvarlige i Aabenrå Sejlclub, for at få en status, men det er ikke lykkedes i dag.

content-loader
content-loader
content-loader