Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Sejlere strømmer til udstilling i Dragør

Fredag kom der 1.975 besøgende og lørdag kom der 4.877 til Flydende Bådmesse. - Fantastiske besøgstal, vi håber at endnu flere kommer ud til Dragør i dag, siger udstillingschef Michael Floor.

Af Troels Lykke |

Der fornemmes optimisme i bådbranchen. Det strømmer i hvert fald tilmed besøgende til Flydende Bådmesse i Dragør, der lukker klokken 18 i aften.

Sidste år i Egå var der 7.500 besøgende over tre dage, men på de to første dage er der allerede været 6.852 besøgende i udstillingen hvor der er masser af parkeringspladser og gratis adgang.

- Vi er utroligt tilfredse med de mange besøgende, vi håber endnu flere kommer i dag. Her er selvfølgelig flest københavnere, men der er også fynboer, jyder og svenskere. Her er en god optimisme og folk har fået gode kontakter for videresalg, siger Michael Floor, der selv udstiller Bavaria-både.

Også grossist Anders Jessen fra Watski er positiv.

- Der kommer virkelig mange besøgende, siger Anders Jessen.

Michael Floor med mikrofonen åbner udstillingen. Ved siden af står Dirch fra Scandinavien Yachtcenter Dragør, der er medarrangør. Helt til højre ses byens borgmester. Foto: Mark Floor

 

content-loader
content-loader
content-loader