Gå til hoved-indhold
Luksusyachten Voyager er på charmeoffensiv for Johnnie Walker i det nordatlantiske. Foto: DiageoSejlklubber
Luksusyachten Voyager er på charmeoffensiv for Johnnie Walker i det nordatlantiske. Foto: Diageo

Besøg whisky luksusyachten Voyager i København

Den 1. til 3. august 2013 lægger whiskyproducenten Johnnie Walkers yacht Voyager til ved Amaliehaven i København. Din sejlklub har fået en invitation til at komme om bord, men der er ledige pladser.

Af katrine bertelsen |

Den 3. august kl. 14:00 og to en halv time frem kan ti sejlere fra ti sejlklubber komme om bord på Johnnie Walkers luksusyacht Voyager og få et eksklusivt indblik i whisky såvel som i Voyager.

Klubberne har fået invitation fra Johnnie Walker, men måske grundet sommerferie, er der stadig ca. 30 ledige pladser. Har du lyst til at deltage i arrangementet sammen med andre fra din sejlklub, så saml navnene og e-mailadresser sammen på de interesserede, og send en mail til rk@integral.dk. Der behøver ikke at være 10 deltagere – tre til fem kan gøre det.

I får svar med det samme, om I er med. På grund af lovgivningen, skal alle deltagere være fyldt 18 år.

De tilsammen 100 sejlinteresserede fordelt på sejlklubberne kommer til at få en stor oplevelse: Fantastisk live-jazz, lækker mad lavet af en af Danmarks absolut bedste kokke, og ikke mindst velsmagende whisky ombord på et smukt sejlskib i fantastiske omgivelser mellem den kongelige families bopæl og Operahuset.

Tilbuddet gælder alle sejlklubber, og først til mølle-princippet gælder.

Mens Voyager ligger til kaj i København bliver der holdt en række arrangementer med besøg af royale, politikere, erhvervsfolk og kendte kunstnere, til en storstilet sejlsports-charmeoffensiv med mingle party, whiskysmagning og canapeer.

Program for sejlklubbernes besøg på Voyager den 3. august 2013:

  • 14.00: Ankomst på soldækket
  • 14.15: Velkomst v. repræsentant fra DIAGEO
  • 14.20: Whiskyambassadør Tom Jones fortæller historien om Voyager og viser rundt på yachten
  • 15.00: Smagninger af Johnnie Walker Blue Label med Tom Jones samt besøg under dæk. Hertil lækre canapeer lavet af Rasmus Kofoed fra Geranium, der er en restaurant med to Michelin-stjerner og som er at finde på listen over verdens 50 bedste restauranter
  • 16.30: Tak for i dag. Gæsterne modtager en goodie bag

Diageo er verdens førende virksomhed inden for premium drikkevarer med et stort udvalg af alkoholbrands på tværs af spiritus, øl og vin-kategorier.

content-loader
content-loader
content-loader