Gå til hoved-indhold
Udstyr

North Sails har succes med ny Radian Oly dug

Klasserne X-99, ScanKap 99 og BB 10-meter bruger nu Radian Oly, der var på de danske mestre i to af klasserne. North Sails forærer nu 20 billetter til Fredericia-udstillingen.

Af Troels Lykke |

North Sails i Allerød skriver i dag til bådpressen:

En af de opgaver North Sails prioriterer højest, er den løbende udvikling af konkurrencedygtige sejl til de klasser, der på mange måder udgør rygraden i dansk sejlsport.

Det er en løbende proces, hvor vi dels på baggrund af tilbagemeldinger fra sejlere i klasserne, dels på baggrund af 2-båds test og dels på baggrund af erfaringer hentet fra lignende både andre steder i verden, forsøger at gøre vores sejl bedre og bedre.

Ydermere holder vi konstant øje med, hvad der sker af teknologiske udviklinger i de materialer,  vi har til vores rådighed indenfor klassereglerne for at sikre, at vi altid bruger den bedst tænkelige dug til det enkelte sejl.

Som et eksempel på det sidste har vi for kort tid siden fået en ny super dug til vores rådighed.

Coatet og mere stabil

Det er North Sails egen Radian Oly dug, der er opbygget, som den almindelige Nordac Radian dug, men Oly dugen er blevet coated, så den er endnu mere stabil.

Vi har eksempelvis brugt den i udviklingen af et nyt storsejl til X-99, og resultatet må siges at være overordentlig succesfuldt.

Dugen optager kræfterne fra den hårde skødning og det flade trim super flot, og vi er sikre på, at kunderne udover et rigtigt hurtigt sejl, også får et storsejl med væsentlig længere levetid end med det almindelige polyester dacron sejl.

Baseret på disse erfaringer, har vi besluttet også at anvende Radian Oly dugen og layoutet i ScanKap 99 og BB10 storsejlet. Det gav pote, da både med Radian Oly storsejlet begge blev Danmarksmestre i 2012 i hver deres klasse.

Det er vigtigt for North Sails, at vi har en tæt kontakt til sejlerne i de enkelte klasser, og derfor inviterer vi dem til Messe i Fredericia.

Send en mail og få en billet til bådmessen

Vi forærer 20 fribilletter til udvalgte klasser, og det eneste sejlerne skal gøre, er at sende os en mail på info@dk.northsails.com, hvor de fortæller, hvilken båd de har og hvor vi skal sende billetten hen.

Vi giver en kop kaffe og glæder os til at fortælle om nyheder i netop deres klasse.

Er man forhindret i at besøge messen, er man altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi er altid glade for at få tilbagemeldinger og ideer fra sejlere i klassebådene, fordi de udgør fundamentet for vores udviklingsarbejde. Så opfordringen skal lyde – har du synspunkter, så lad os det vide!, skriver North Sails i en pressemeddelelse.

content-loader
content-loader
content-loader