Gå til hoved-indhold
Hvalsø, Bandolowski og Hey i clinch med DEN 404, Klaus Rasmussen på vej mod gaten. Foto. Katrine BertelsenKapsejlads
Hvalsø, Bandolowski og Hey i clinch med DEN 404, Klaus Rasmussen på vej mod gaten. Foto. Katrine Bertelsen

Sejr til Hvalsø til Tune Up i Hellerup

Otte Drager fik i weekenden pudset stilen af, op til DM den kommende weekend i Dragør. Lørdag gennemførtes fire sejladser, søndag var vinden død. Minbaad.dk var med.

Af katrine bertelsen |

Hellerup Sejlklub lagde vand og land til weekendens Øresundsmesterskab for Drage. I år fungerede stævnet som en slags tune up til DM i Dragør i den kommende weekend.

Vejret drillede en del (dog ikke så meget som i Kerteminde), og lørdag blev der sejlet fire sejladser i fin omend lidt springende vind. Den solrige eftermiddag stod på grillede kyllingespyd og fadøl i Hellerup Sejlklubs gård.

Søndagens sejladser måtte desværre opgives på grund af vejret. Dagen startede med tåge, vindstille, kraftig regn og tordenbyger. Det var ikke lige hvad man havde håbet på. Derfor blev sejladserne tidligt opgivet.

Søren Hvalsø, Valdemar Bandolowski og Carsten Hey fik en kneben sejr, kun et point foran Lars Broen/A. Lassen/T.Dressler der for alvor havde fået fart i Hotlips. På tredjepladsen endte Frank Berg, Søren Kæstel og Niels Kinch, der – hvis det ikke var for en tyvstart i 2. sejlads ellers stod til at vinde.

Se resultaterne for weekendens sejladser her.

content-loader
content-loader
content-loader