Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Hallberg-Rassy 43 Mk III forbedret på 26 punkter

- Danskerne ikke er så vilde med både på over 43 fod, da det typisk er mand og kone, der sejler turbådene, siger Bo Hold om båden, der er forbedret på 26 punkter ift. forgænger. Pris 4,5 mio. kr.

Af Troels Lykke |

Hallberg-Rassy 43 Mk III vil blive vist frem hos Hallberg-Rassy i Ellös 11. og 12. oktober i år. Det er en båd, som de fleste tursejlere vil kunne lide, man skal da også smide 4,5 mio. kroner for den svenske båd.

Båden følger modellerne HR-48 Mk II, HR-55 og HR-64 .

I forhold til den tidligere model, Hallberg-Rassy 43,  der blev solgt i 190 af, vil den nye model blive forbedret på 26 punkter i forhold til forgængeren.

Det fortæller Bo Hold, den danske forhandler, marineparken.dk i Fredericia. Han mener at båden vil egne sig til et ægtepar:

- Vores erfaring er netop at danskerne ikke er så vilde med både på over 43 fod, hvilket nok skyldes at det tit er mand og kone, der sejler båden. Samtidig er vores havne ikke gearet til de helt store både. Udvendigt bliver den identisk med den nye linje fra Hallberg-Rassy 64, med store glasruder i saloonen og skrogvinduer i den rigtige højde, siger Bo Hold til minbaad.dk.

Han forklarer videre:

- Indvendig er der tale om en helt nyudviklet båd , hvor der er kælet for den gode og solide kvalitet som tåler at blive brugt i rigtig mange år. Jeg skulle hilse og sige at der er tale om fru Holds drømmebåd, så mon ikke vi møder en i danske farvande til næste år, forklarer Bo Hold

Hallberg-Rassy Mk III
Længde       13.57 m
Bredde         4.08 m
Dybgang      2.00 m
Vægt           12,7 ton
Motor    Volvo Penta D2-75
Vandtank  695 l
Dieseltank 395 l
Pris          4,5 mio. kr.

Sådan bliver båden indvendig.

 

content-loader
content-loader
content-loader