Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Michael Staal er med fremme ved Finn World Master.

Michael Staal op på 8. plads ved Finn World Masters

Den tidligere sportschef for OL-landsholdet, Michael Staal, er stadig flyvende ved VM for ældre herrer i La Rochelle, Frankrig. Ny rapport fra Svend Jacobsen.

Af Troels Lykke |

Torsdag kl. 14.00 Sejlads udsat indtil videre p.g.a. Vind over 20 kn som er max for Masters. Sejlads i går i 4-6 sek/m. Bedste dansker Michael Staal, Dragør, med en 4. plads.

Dette bragte ham op på en samlet 8. lads, og derfor god chance for medaljeracet, der er sat til de 15 bedste.

Svend V. Andersen, KDY nu no. 27 efter en 21. Plads i femte sejlads. Lars Hall er no. 33 efter at måtte fratrække en udgået fra p.g.a. Kæntring.

Andrea Budzien mistede førerpladsen til Michael Maier, efter en skuffende 29. plads i femte sejlads. Han valgte for en gang skyld den forkerte side af banen. Der er nu tre points forskel mellem de to førende.

Staal talte med Formel 1-kører

I går fik Michael Staal sig en snak med en af de franske deltagere, han beretter at han var 76 år og nok synes at den lettere luft var mere passende til ham. Michael spurgte så, hvor længe han havde sejlet Finnjolle.

To år fortalte han så. På spørgsmålet hvad han havde sejlet før, var svaret "Jeg har aldrig sejlet før, men var een af de førende Formel 1 kørere, med mange topresultater", ja, der kan man se: racerløb på land kan selv i den alder føre til en maritim karriere.

Mange hilsener fra La Rochelle, Flemming og Svend

content-loader
content-loader
content-loader