Gå til hoved-indhold
Maiken og Anne-Julie under VM i Marseille i september. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Maiken og Anne-Julie under VM i Marseille i september. Foto: Troels Lykke

49erFX-søskendes rapport fra Spanien

Maiken og gast Anne-Julie Schütt fra Horsens Sejlklub tog 7. plads i træningsstævne i Palamos, hvor Lin Cenholt og Anders Thomsen vandt.

Af Troels Lykke |

Vi har stort set tilbragt hele vores december måned i Spanien, mere præcist Palamos. Vi drog afsted sydpå for at få bedre sejlforhold, end dem vi har herhjemme i disse vintermåneder.

Månedens træning blev sluttet af med et julestævne, hvor 26 FX'ere deltog, sådan skriver Anne-Julie Schütt på holdets hjemmeside

Vi endte på en samlet 7. plads, hvilket vi er godt tilfredse med, primært fordi vi lykkedes godt med vores procesmål.

Vores fokus til stævnet var at fastholde en bedre og mere klar kommunikation i båden.

Vi havde enkelte sejladser, hvor kommunikationen "stak af" til den ukonstruktive side, men samtidig havde vi også en af vores bedste sejlads til dato - det var skønt at krydse mållinien med en følelse i maven af at have leveret det niveau, vi kæmper for at levere hver dag. I den sejlads vi henviser til, blev vi 3, viser resultatlisten.

19 timer i bil

Efter 19 timer i bil med sovende bagdele og overraskende meget vand i specielt Anne-Julies lægge var vi igen tilbage i Danmark den 23. december kl. 14.30.

Julestemning er ikke helt let at finde i Spanien, men det går hurtigt med at komme i det rette humør, når man kommer hjem til et pyntet juletræ og hyggestunder med familien.

Det er ikke så længe, vi kommer til at nyde godt af den danske vinter. Den 8. januar flyver vi til Miami, hvor vi har dansker-base indtil starten af februar. Miami-turen bliver afsluttet med årets første Word Cup-stævne, hvor verdenseliten atter er samlet til opgør.

Med ønsket om en fantastisk jul fra 49er-pigerne!

 /Anne-Julie

Træningsstævne i Spanien. Maiken og Anne-Julie er her i front.

content-loader
content-loader
content-loader