Gå til hoved-indhold
Skiltet glides fra side til side for at ændre farvemarkeringen. Derved kan skiltet ikke længere tabes i vandet, da det ikke behøves at løsnesHavne
Skiltet glides fra side til side for at ændre farvemarkeringen. Derved kan skiltet ikke længere tabes i vandet, da det ikke behøves at løsnes.

Nyt smart optaget eller fri skilt til havnen

Bent Larsen fra Dyvig Bro har opfundet et smart skilt til havnene og har sat det i produktion. Her fortæller han til minbaad.dk om skiltets fordele.

Af Troels Lykke |

Bent Larsen fra Dyvig Bro forklarer:

Da vi byggede vores nye lille havn”Dyvig Bro” for et par år siden. Var vi i den situation at vi manglede røde og grønne skilte til bådplads markering.

Jeg undersøgte hvad der var på markedet og kom frem til at der ikke var noget der efter min mening var smart og opfyldte de betingelser sådan et skilt skal have.

Derfor gik jeg selv i gang med at lave et nyt skilt. Og har i dag sat sådan et i produktion.

Skiltet har mange funktioner:

·      Skiltet er monteret med en reflekterene rød og grøn folie.

·      Skiltet glides fra side til side for at ændre farvemarkeringen. Derved kan skiltet ikke længere tabes i vandet, da det ikke behøves at løsnes.

·       Fremover behøver man ikke bøje sig ned for at se omskiltet er rød eller grøn, havnemesteren behøver ikke længere ned at ligge for at vende skiltet, dette kan gøres stående ved at skubbe det fra side til side.

·        Ønsker man at skrive en dato på for hvornår man er tilbage igen, kan dette gøres med en whitboard tus. Den er holdbar selv i kraftig regnvejr og kan let fjernes med en finger igen.

·        Der er plads til at skrive skriften så stor at den kan ses, uden at du først behøver at sejle ind imellem pælene. Dette gør det meget lettere for en gæst at orientere sig korrekt første gang.

·        Skiltet har en lang levetid, da det er fremstillet i en specielt legeret aluminium og efterfølgende har fået en overflade behandling. Skiltet har ligeledes været igennem de værste levetids test for at sikre at skiltet har en lang levetid.

·        Skiltet kan låses på rød hvis man ikke ønsker at en plads skal være til rådighed. Skiltet kan bla. bruges til at angive en evt. plads nr. som oftes bruges ved reservationer.

Hvis man ønsker oplysninger om skiltet kontaktes Bent Larsen via bent@yacht-charter.dk eller mobil +45 21490081.

content-loader
content-loader
content-loader