Gå til hoved-indhold
Se video med Warer og Lang, der tager os med i en 49er sejlads. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Se video med Warer og Lang, der tager os med i en 49er sejlads. Foto: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Warrer og Lang vinder tysk mesterskab - se hvordan

Jonas Warrer og Peter Lang er Danmarks bedste 49er for tiden. De blev fem til EM og nu slog duoen de bedste danskere og tyskere til tysk mesterskab i Flensborg. Interview.

Af Troels Lykke |

Jonas Warrer sejlede ikke DM i 49er, i stedet sejlede han Melges 24 EM i Holland og var bedste danske skipper med en 17. plads.

- Det var god inspiration at sejle EM og se hvordan man sejler i andre klasser, det er sjovt at prøve noget andet med 70 Melges 24ere på startlinjen, forklarer Jonas Warrer, der er fuldtidsprof-betalt sejler af Dansk Sejlunion, men en dag slutter det.

- Det er jo godt at lade 49er-batterierne op og så er det godt at udvide kompetencerne lidt som professionel sejler, forklarer Jonas Warrer i går lige før han skulle hente børn i børnehaven i Risskov i Aarhus.

Vi sejlede faktisk ret suverænt

Tysk mesterskab gik ret godt for danskerne, der var gode i det hårde vejr i Flensborg. 

- Vi sejlede faktisk ret suverænt, det var overbevisende, bortset fra en enkelt sejlads, hvor vi kæntrede, siger den 34-årige tidligere OL-guldvinder.

- Frem mod VM har Peter og jeg fokus på vores kommunikation i starterne, da det ikke kørte optimalt under EM. Vi kører til VM i Marseille og træner i næste uge og derefter kommer vi tilbage og sejler VM. Vi går efter en medalje igen, siger Warrer, der tog en 5. plads ved EM i år.

content-loader
content-loader
content-loader