Gå til hoved-indhold
Jens Dolmer på Team Brunel støtter det danske Pi 14-projekt. - Respekt for at de vil flytte grænser i sejlsporten. Det skal de ikke kritiseres for, siger Jens Dolmer her under Sjælland Rundt. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Jens Dolmer på Team Brunel støtter det danske Pi 14-projekt. - Respekt for at de vil flytte grænser i sejlsporten. Det skal de ikke kritiseres for, siger Jens Dolmer her under Sjælland Rundt. Foto: Troels Lykke

Pi 14-kæntring gav ny læserrekord på minbaad.dk

Danmarks førende bådsite blev med et slag kendt i sejlerverdenen, da amerikanske SailingAnarchy linkede til minbaad.dks Pi 14-kæntring. Unikke læsere er nu oppe på 65.492 om måneden.

Af Troels Lykke |

65.492 unikke læsere har den seneste måned klikket på minbaad.dk - forrige måned var tallet lidt under 40.000.

Unikke besøg er det antal entydige personer, der har besøgt minbaad.dk på en måned. Den samme person tæller kun en gang.

Og den seneste måned har vist et besøgstal på 148.019, ifølge den troværdige måling fra GoogleAnalytics. Besøgende er antal besøgende pr. dag. Gjort op over en måned bliver de lagt sammen.

De mange klik skyldes åbenhed fra Pi 14-boss Michael Larsen, der valgte at vise billeder af den 45 fods båd, der havde væltet majestætisk på Øresund under en testtur.

Det gav i nærheden af 25.000 nye klik, da det store amerikanske sejlersite, SailingAnarchy linkede til minbaad.dks artikel om Pi 14, det samme gjorde Norges største sejlerportal, seilas.no.

Topsejler støtter Pi 14 projekt

På minbaad.dk glæder vi os meget til at følge Pi 14-projektet, der viser mod til nytænkning. Lige nu regner designer Arne Borghegn igen på bådens stabilitet, der vil være i orden, næste gang den sejler, forsikrer Michael B. Larsen.

En af verdens skarpe jordomsejlere, Jens Dolmer fra VO 65eren Team Brunel, har stor forundring over at folk har så travlt med at kritisere Pi 14-projektet i det lille smålige Jantelovs-Danmark.

- Havde man ikke forsøgt med foils, så havde man ikke set det i America's Cup. Respekt for at de prøver sig frem på Pi 14 og forsøger at flytte grænser, siger Jens Dolmer.

content-loader
content-loader
content-loader