Gå til hoved-indhold
Tur
På sightseeing i Washington D.C. Foto: Henrik Hansen.

Signe kæmper for et varmt bad i kolde Washington

I Washington D.C. kan man ligge for anker i Washington Channel ud for marinaerne og i gåafstand fra de store seværdigheder i byen, fortæller Signe Storr, der er sejlet dertil.

Af Signe, Washington D. C. |

For at sejle til Washington D.C. skal man 100 sømil op ad Potomac River, og de samme 100 sømil tilbage igen, når man skal retur.

Hvis man i stedet lader sin båd ligge i Baltimore eller Annapolis i Chesapeake Bay, tager det omkring en time i bus eller tog at komme hertil.

Langt de fleste har selvfølgelig anbefalet os at tage bussen, hvilket de fleste også gør set på antallet af både, vi har mødt på vejen, men jeg ville alligevel ikke være det foruden at ankomme til Washington D.C. i egen båd.

I Washington D.C. kan man ligge for anker i Washington Channel ud for marinaerne og i gåafstand fra de store seværdigheder i byen.

For 10 USD om dagen, har vi kunnet benytte Gangplank Marinas dinghy-dock og faciliteter, hvilket er - om ikke nødvendigt så virkelig rart - eftersom vi kun har koldt vand og en udendørs bruser om bord.

Det er ved at blive rigtig efterårskoldt, så Henrik har heldigvis fået varmeapparatet til at virke igen efter lidt startvanskeligheder i Annapolis.

I det varme Caribien gik det an, at vi kun havde et koldt brusebad i cockpittet, og når vi vaskede hår, sæbede vi bare håret ind og hoppede i vandet og skyllede det ud i saltvand, hvorefter vi efterskyllede med rent vand.

I NYC var vi meldt ind i et træningscenter, så da havde vi ikke brug for bad om bord, men nu er det en anden sag.

Jeg har forsøgt mig med et par brusebade på vej til Washington D.C., hvor vandet var varmet lidt op af motoren, men det er kun varmt i 10 sek., hvorefter det er ren tortur.

Henrik har forleden dag fundet en gasvandvarmer, som kan købes i Norfolk, hvor vi gerne skulle være om en uges tid, så nu kan jeg heldigvis se frem til varme brusevade ned langs Intracoastal Waterway, omend det stadig er udenfor i efterårskulden – og i offentligheden.

Samme sted har han også langt om længe fundet den pumpe, han mangler til sin water maker, og som vi har manglet, siden vi forlod Canarie’øerne for snart et år siden.

Af den årsag var det derfor også lidt tosset, at han forleden dag endte med at være highest bidder på en watermaker på e-Bay.

Han var sikker på, at han ikke ville få den, men minus 15.000 kr. senere har vi nu to water makere – efter sigende begge til en god pris. Nu håber jeg bare, at en af dem kan producere vand!

Signe

En flot eftersårsmorgen i Washington Channel.

Mange af bådene i Gangplank Marina er helårsbåde – og nogle af dem ser ikke ud som om, de kan flytte sig særlig langt!

Capibara for anker i Washington Channel med udsigt til Washington Monument og en masse kraner, der bygger ved havnen.


USS Sequoia fungerede som præsidentenes yacht fra 1929 til 1977, hvor Jimmy Carter solgte den. I dag er den privatejet og hører til i Gangplank Marina.

 I søndags var der maraton i byen, og ruten gik lige forbi os. Siden har jeg selv været ude at løbe - der er jo ikke noget bedre end 10.000 tynder mennesker, til at motivere en til selv at komme i gang!

content-loader
content-loader
content-loader