Gå til hoved-indhold
En praktisk bådshage med flere funktioner, en sækkestol og lækre ure fra Ronstan.Udstyr
En praktisk bådshage med flere funktioner, en sækkestol og lækre ure fra Ronstan.

Tid til julegaver

Så blev det december, og det er på tide at begynde at spekulere på julegaver. Vi har fundet tre ting, der tilgodeser alle sejlere fra stor til lille.

Af katrine bertelsen |

Robship, Hook & Moor bådshage

Hook & Moor bådshage kan træde en fortøjning gennem en bøjering, klampe eller en liggende ring. Bådshagen er fremstillet af glasarmeret PA 66 og hærdet aluminium. Fungerer også som en almindelig bådshage når teleskopnæbbet er fastlåst. De to teleskopiske modeller måler kun 115 cm når den ikke er udfoldet.
Farve: Aluminum/sort

Pris: 2 m teleskopisk, kr 795 kr
Pris: 3 m teleskopisk, kr 1.150 kr hos Watski

Ronstan start-ure ”Clear Start

Kapsejladsuret fra Ronstan er vandtæt ned til 50 meter, og fås i to udgaver med stål- eller lærredsrem. Uret har mange funktioner, som flere startsekvens-muligheder: ISAF 5,4,1,0, matchrace og egne indstillinger, synkronisering og kraftige lyd- og startsignaler. Udover kapsejladsfunktioner viser uret bl.a. dato og har selvlysende baggrundslys. Displaycifrene er 13 mm i højden.

Pris med stålrem: 1.199 kr
Pris med lærredsrem: 999 kr hos Palby Marine

 

Lazy Jack sækkestol

Lazy Jack er en vejrbestandig sækkestol, der kombinerer maritim stil med komfort. Lazy Jack blev udviklet i Hollandsk Vestindien, af lidenskab til sejlmaterialets egenskaber og stil - mere specifikt Dacron sejldug. Fokus ligger på design, robusthed samt funktion, mens den maritime stil bevares. Alle designs er lavet til både indendørs og udendørs brug. Sækkestolen fås i to størrelser, small (140 x 110 cm/200 L) og large Large (180 x 140 cm/330 L). Størrelse small får kun i rød, men large fås i navy, rød og turkis.

Pris, small: 1.899 kr, pris, large: 2.399 kr hos Palby Marine

content-loader
content-loader
content-loader