Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hvem ejer dette tætte, vil politiet gerne vide.

Politiet leder efter gerningsteder til tyveri af bådmotorer

Syd- og Sønderjyllands Politi, UKA Efterforskningssektion i Padborg behandler i øjeblikket en række sager om tyverier af bådmotorer. Hvem ejer fx dette tæppe?

Af Troels Lykke |

En østeuropæisk person er fængslet i sagen, og politiet har i forbindelse med anholdelsen sikret et lille lysegråt tæppe på 80 x 80 cm (se foto), som på bagsiden har mærkat fra IKEA. Tæppet blev anvendt til at beskytte de stjålne bådmotorer.

Tyverierne er forøvet i tidsrummet fra den 9. maj til 17. maj. Politiet har kendskab til, at det særligt er i området fra Midt- og Nordjylland, at gerningsmand og medgerningsmænd har opereret. Tæppet kan dog være stjålet forud for dette tidspunkt.

Politiet i Padborg henstiller til, at nye tyverier af bådmotorer fortsat skal anmeldes til det lokale politi.  Efterforskerne i Padborg trækker herefter oplysningerne.

Flere forhold på samvittigheden

Ejerne af de sikrede bådmotorer er underrettet, men det er politiets opfattelse, at grupperingen har flere forhold på samvittigheden.

Derfor hører politiet gerne fra ejeren af det viste tæppe eller personer, der måtte have kendskab til, hvorfra det kommer.

Oplysning om det viste tæppe kan gives til tlf. 72584028 eller E-mail fhd001@politi.dk

content-loader
content-loader
content-loader