Gå til hoved-indhold
Let vind og sol prægede sejladser i Miami. Foto: Peter GustafssonKapsejlads
Let vind og sol prægede sejladser i Miami. Foto: Peter Gustafsson

Sejr til Wallén Race Team i Miami

Hans Wallén og mandskab viste, hvordan det skulle gøres til Gold Cup for M32 i Miami. Med 23 point foran Lööf racing Team var sejren sikret.

Af katrine bertelsen |

Den sidste dag i M32 Gold Cup i Miami fulgte det mønster, som sejlerne har kendt i den seneste uges sejladser: Sol, varme og skiftende svag vind, mellem 3-5 m/sek.

Efter problemer med et fald, som udløste en DNF (Did Not Finish) kunne Team Wallén alligevel indkassere fire 1.pladser på sidstedagen, i alt 12 af slagsen i hele stævnet.

Med god fart, gode manøvrer – og taktik, der sad lige i skabet – var de langt foran konkurrenterne. Deres dårligste placeringer var to 3.pladser.

De to andre svenske tophold, Lööf and Rahm måtte nøjes med 2.- og 3. pladserne. Kampen var hård og spændende, da Team Rahn, der havde et par points forspring alligevel tabte til Team Lööf i de sidste to sejladser.

Team Wallén består af: Anders Dahlsjö (ex America's Cup på Victory Challenge og VOR med Ericsson 3), Jonas von Geijer (ex Olympic 49er sejler), Philip Carlsson (professionel sejler med baggrund i Starbåd) og Hans Wallén (Olympisk Sølv i Starbåd, ex Tornado sejler plus 9 VM-titler i forskellige klasser).

M32 Cup, den skandinaviske kapsejlads, sejles d. 21. - 24. maj i Göteborg. Til den tid har vi forhåbentlig også et dansk team.

Resultater fra Miami:

content-loader
content-loader
content-loader