Gå til hoved-indhold
J/80ere forkæles af SLAM i Greve og Quantum Sails på Amager.Kapsejlads
J/80ere forkæles af SLAM i Greve og Quantum Sails på Amager.

Quantum Sails og SLAM støtter J/80-klassen

Quantum Sails er præmiesponsor i fire J/80-stævner i forbindelse med sejlsportsligaen, og i ”Quantum Sails J/80 Cup”. SLAM er præmiesponsor for DM og leverer sponsorbeklædning til J/80-klubben.

 

Af Troels Lykke |

J/80-sejlerne står foran en spændende sæson med et mere omfattende kapsejladsprogram end nogensinde før. Og ikke nok med det. De forkæles nu også.

Klassen gennemfører for første gang et officielt DM, og der udover er der planlagt J/80-stævner i forbindelse med hver af de fire sejlsportsliga-weekender.

Udover placeringen i hvert af de fem stævner enkeltvis, regnes resultaterne sammen over hele sæsonen med henblik på at kåre en samlet vinder af J/80-ranglisten.

Det er bl.a. på den baggrund, at Quantum Sails og SLAM har besluttet at indtræde som sponsorer for J/80-klassen:

Quantum Sails indgår som præmiesponsor for hvert af de fire J/80-stævner i forbindelse med sejlsportsligaen, og for den samlede ”Quantum Sails J/80 Cup”

SLAM indgår som præmiesponsor for DM, og som leverandør af sponsorbeklædning til J/80-klubben

”Vi er glade og taknemlige for støtten fra Quantum Sails og SLAM, som gør det endnu mere attraktivt at sejle kapsejlads i en J/80”, siger Jens Harsaae, som er formand for dansk J/80-klub.

Jan Hansen: J/80 klassen bidrager til DS initiativ

”Det er en rigtig god idé at udnytte sejlsportsligaen som løftestang for at få flere både på vandet, og mere liv på havnen. J/80-klassen forsøger at bidrage aktivt til initiativet fra Sejlunionen, og det vil vi gerne støtte”, udtaler Jan B. Hansen fra Quantum Sails.

”Vi vil meget gerne støtte dansk sejlsport og bestræbelserne for at få flere både på vandet. J/80 er en sjov båd, og det er en voksende klasse, som kunne være attraktiv for flere af os erfarne sejlere”, siger Allan Jensen fra SLAM Danmark.

J/80 stævner, som indgår i ”Quantum Sails J/80 Cup” i 2014:
Rungsted 30/5-1/6 (sideløbende med sejlsportsligaen)

Sønderborg 21/6-22/6 (sideløbende med sejlsportsligaen)

Hellerup 23/8-24/8 (sideløbende med sejlsportsligaen)

Nivå 30/8-31/8 (DM)

Aarhus 6/9-7/9 (sideløbende med sejlsportsligaen)

NOR lægges op på de respektive klubbers hjemmeside og på www.j80.dk.

content-loader
content-loader
content-loader