Gå til hoved-indhold
Peter Heller har flere produkter han selv importerer til din butik i Kastrup. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Peter Heller har flere produkter han selv importerer til sin butik i Kastrup, bl.a. lak og nødsendere. Foto: Troels Lykke

Travl Peter Heller fylder 50 i dag og holder reception

Chef for Hellers i Kastrup, der driver butik, bådtransport og bådværft med ni ansatte, herunder sin samlever Annette, arbejder 60 timer om ugen. Tirsdag fylder Peter Heller 50 år.

Af Troels Lykke |

Peter Heller havde knapt nok tid til at tale i går, han var nemlig ved at gøre klar til rykind i dag tirsdag 11. november, hvor der er ekstra tilbud på varerne og reception for kunder og leverandører fra klokken 14 til 19 hos Hellers. da han runder et skarpt hjørne og fylder 50 år.

Men sådan er det faktisk ofte når vi taler med Peter Heller: Han har travlt.

- Ej, du må ikke spørge en selvstændig om hvor meget han arbejder om ugen, griner han og fortsætter, men det bliver i hvert fald til 60 timer, det samme gør min sammenlever Annette. Det er især forår og efterår, hvor jeg også er vognmand at jeg arbejder meget, forklarer Peter Heller, der sammen med Annette Lykke Nielsen har datteren, Linea, på 16 år.

Peter Heller havde endda ekstra travlt for et år siden, hvor der kørte en længere huslejesag mod Hellers, men den vandt firmaet i Kastrup Lystbådehavn.

- Det har været udfordrende til tider at drive virksomhed, min vi synes at nu går det den rigtige vej. Vi ser lyst på fremtiden, forklarer Peter Heller, der når han en sjælden gang har fri, sejler i en Heller 26, som er tegnet og bygget af sin far Knud Heller, der desværre nu er død.

Hellers startede i 1949

Det var Knud Heller, der startede Hellers i 1949, men i 1993 overtog Peter Heller butikken og værftet.

Peter Heller er uddannet bådebygger hos bl.a. Hellers Bådeværft, samtidig er han certificeret svejser og vognmand.

content-loader
content-loader
content-loader