Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Vi lånte lige Peter Wibroe og Nicolai Sehested, bagved, til en kort fotosession. Det var kun lige ok for onshore-chefen. Foto: Troels Lykke

Volvo Ocean Race: Wibroe og Sehested presset før start kl. 14

Minbaad.dk har netop mødt de to kommende jordomsejlere på Team Vestas Winds base i Alicante. De var ved at pakke båden ned. - Det gjorde vi tidligere i dag, siger Dolmer fra Brunel.

Af Troels Lykke, Alicante |

Nicolai Sehested og Peter Wibroe havde netop afsluttet en dødssyg proam-sejlads. De sagde ikke den var dødssyg.

- Jeg havde tankerne et andet sted, sagde 29-årige Peter Wibroe, der i morgen lørdag starter klokken 14 i Volvo Ocean Race - hvor der er live-tv.

Nicolai Sehested stressede også her til eftermiddag i Alicante, hvor der er 24 grader og let vind. Og det kan der også forventes i morgen.

- Vi skal være færdige med at pakke før klokken 18, er det ok vi tager interviewet efter det, sagde Peter Wibroe, der indvilligede i at BådNyt, Minbaad.dk og Børsen fik lov at tage et foto af de to unge sejlere, der virkede noget presset i modsætning til Jens Dolmer på 45 år, der viste overskud, da vi interviewede ham på Team Brunel.

- Vi har pakket for længst i forhold til mange af de andre både, sagde han smilende.

Mere følger fra starten i morgen tidlig.

Jens Dolmer med sin datter. - Det sværeste er at sige farvel i morgen, siger han.

Sam Davies på 40 år er cool. Hun er skipper for SCA. Hun har sejlet 200.000 sømil, heraf de fleste alene i Vendee Globe. - Den eneste forskel på os og drengene er at vi bruger BH, siger hun.

Nicolai Sehested stressede i dag for at blive klar.

content-loader
content-loader
content-loader