Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Derfor blev Brian Carlin ved med at filme Vestas-forlis - nye fotos

Det var Nicolai Sehested, der styrede Vestas-båden, da den ramte revet med 19 knob, erfarer minbaad.dk. Og det var også ham der udtalte sig lige efter. Bådens reporter Brian Carlin forklarer.

Af Troels Lykke |

Nicolai Sehested er 25 år, men han viste sig som et mandfolk og udtalte sig til Brian Carlin og sørgede for at dokumentere holdets reaktion, minutterne efter han lige havde sluppet rattet.

Og tro endelig ikke at det var Nicolai Sehesteds skyld at Vestas-båden ramte revet i Det Indiske Ocean, for man har ingen kortplotter oppe i cockpittet.

Brian Carlin, bådens reporter var hamrende cool, da han filmede. Nu har over 332.000 klikket på filmen, hvor Sehested reagerer voldsomt på den voldsomme grundstødning. Ingen ting blev fejret ned under et vådt gulvtæppe.

Brian Carlin var om læ, da båden ramte revet med 19 knob og han blev kastet frem.

Men først røg styrbord daggerboard, sværdet, og de to ror blev presset op og knækkede. Og da båden ramte revet med bulben, drejede båden til bagbord og stødet blev formindsket, erfarer minbaad.dk i et interview med Vestas-gasten Peter Wibroe, du kan læse om senere her på siden.

- Der kom nogle ret grimme lyde, siger Peter Wibroe, der nu er i Danmark igen.

Se 15 nye fotos fra Brian Carlin

 

content-loader
content-loader
content-loader