Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bilerne er sidst set i området omkring Skive ved nattetide. Foto: Troels Lykke

Politiet advarer: Tyveri af bådmotorer under opsejling

To litauiske varebiler er set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan. Ring 114 hvis du ser noget.

Af Troels Lykke |

To litauiske varebiler er blevet set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan, det fortæller Syd- og Sønderjyllands Politi nu i en hastemeddelelse til minbaad.dk.

Bilerne er sidst set i området omkring Skive ved nattetide. Politiet har en formodning om, at de pågældende personer vil kunne finde på at begå tyveri af bådmotorer.

Der sker typisk en rekognosering i havneområderne forud for tyveri af særligt nye og brugte påhængsmotorer.

Udlændingekontrolafdelingens (UKA) i Padborg, der efterforsker grænseoverskridende kriminalitet, opfordrer derfor forhandlere og bådejere til at være særligt opmærksomme på denne type køretøjer i havneområderne.

Såfremt man ser sådanne køretøjer i nærheden af forhandlere af bådudstyr eller i havnene, bedes man kontakte politiet på tlf. 114. Gerne med oplysning om bilernes registreringsnummer, fabrikat, farve og antal personer i bilen.

content-loader
content-loader
content-loader