Gå til hoved-indhold
Anne-Marie Rindom slapper af på land, mellem sejladserne. Foto: lasereuropeans2014.comKapsejlads
Anne-Marie Rindom slapper af på land, mellem sejladserne. Foto: lasereuropeans2014.com

Anne-Marie Rindom holder skansen til EM for Laser Radial

Efter tre dages sejladser er Anne-Marie Rindom nummer 5 og Sarah Gunni nummer 16 ved EM for Laser Radial. Dagens sejladser starter kl.13.

Af katrine bertelsen |

Med en 7. og en 21. plads i onsdagens to sejladser ved Laser Radial EM i Kroatien faldt Anne-Marie Rindom en plads tilbage fra en 4. til en 5. plads i den samlede stilling.

Hvor Anne-Marie Rindom holder sig stabilt i toppen af feltet, er Sarah Gunnis indsats noget mere svingende, men det blev en prik i torsdagens anden sejlads.

– Jeg havner i kaos ved topmærket (mister min vindpil!) og derfra går sejladsen bare dårligere og dårligere. I anden sejlads får jeg endnu en god start, og det samme er ved at ske igen. Men jeg tager en hurtig beslutning og sejler ud til højre til et tryk. Jeg får et skift og er langt foran. Derfra er det "bare" at holde de andre bag mig, og jeg vinder sejladsen. Så det var noget af en følelsesmæssig rutsjebanetur, skriver Sarah Gunni om torsdagens sejlads i en opdatering på facebook.

EM-stævnet, der sejles ud for Split i Kroatien, bød også onsdag på springende vind – om end lidt kraftigere i styrke end de første dage. Efter sejladserne trak et uvejr ind over området, og sejlerne blev sendt i havn.

Fredagens sejladser starter kl. 13, og der skal lidt mere end godt sømandsskab til, hvis Anne-Marie Rindom skal på podiet.

Du kan se alle resultater fra EM her.

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader