Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Søren Secher, Peter Nicholas (australier) og Nicolai Sehested.

Sehested og co. vandt matchrace på Ledro søen i Italien

TREFOR Match Racing vandt alle sejladser i Grade 2-stævne. Næste stævne er i Polen.

Af Troels Lykke |

Nicolai Sehesteds TREFOR Match Racing hold var godt sejlende i weekenden, hvor de deltog i grade 2 stævnet O. M. Ledro Match Race på Ledro søen i Italien.

Faktisk var de så godt sejlende, at de gik gennem stævnet uden at tabe en eneste sejlads. Dermed genvandt holdet titlen fra sidste år.

Svag vind satte holdene under pres
Ledro søen, som ligger tæt på Garda søen i Norditalien, tilbyder normalt gode sejladsforhold. Men i weekenden var der kun få timer med vind hver dag.

Det betød, at formatet blev afkortet og man måtte fortsætte til semifinalerne uden en færdiggjort round robin. Skipper for TREFOR Match Racing, Nicolai Sehested, fortæller:

- Søbrisen fyldte først ind omkring kl. 11 og døde igen ved 14-15 tiden. Dermed var det ekstra afgørende, at vi vandt alle indledende sejladser, da der ikke var plads til at træde ved siden af. Vi fortsatte stimen i semifinalen og finalen, som vi begge vandt 2-0.

I semifinalen mødte TREFOR Match Racing australske Matthew Jerwood og i finalen sejlede holdet mod endnu en australier, Sam Gilmour.

Næste stop: World Tour i Polen
Næste stævne for TREFOR Match Racing er den polske afdeling af Alpari World Match Racing Tour. Her håber holdet at komme med i kvartfinalen, efter det lige præcis ikke lykkedes i Sverige.

- Vi var generelt godt sejlende i Sverige, men havde ét point for lidt til at sikre os kvartfinalepladsen. Vi får heldigvis chancen igen i Polen om to uger, så der håber vi på, at de sidste marginaler er med os, siger Nicolai Sehested.

 

content-loader
content-loader
content-loader