Gå til hoved-indhold
Sådan så det ud til DM i Melges 24 i Frederikshavn. Foto: Mick Anderson/sailingpixKort Nyt
Sådan så det ud til DM i Melges 24 i Frederikshavn. Foto: Mick Anderson/sailingpix

Topfotograf Mick Anderson i samarbejde med Getty Images

- Jeg har netop indledt samarbejde med et af verdens allerstørste billedbureauer, Getty Images, der skal sælge mine sejlsportsbilleder world-wide, skriver fotografen fra Sæby.

Af Troels Lykke |

Det er både dyrt og tidskrævende at dække sejlsport, og selvom jeg bliver sendt verden rundt med det amerikanske OL-sejlerlandshold som primær kunde, er det en kamp at få de økonomiske rammer til at hænge sammen, sådan blogger den skrappe fotograf Mick Anderson, som tit har vist sine billeder på minbaad.dk.

Han fortæller videre:

Derfor er det en kæmpe optur for mig, at det verdensomspændende billedbureau Getty Images nu skal distribuere og sælge mine sejlsportbilleder på globalt plan.

Vi indledte vores samarbejde forleden i forbindelsen med åbningen af årets begivenhed på den olympiske sejlsportsscene – VM i Santander, Spanien, for de 10 olympiske bådklasser.

Foto fra flere lande

Samarbejdet med Getty betyder meget mere arbejde, når jeg er afsted, for pludselig skal jeg også producere billeder af sejlere fra lande, som jeg hidtil ikke har leveret til: Guatamala, Cypern, Trinidad y Tobago etc. Plus de store sejlernationer som England, USA, Holland, Danmark, Tyskland etc.

Alt i alt er jeg yderst glad for at give samarbejdet en chance, og så må tiden og salgsarbejderne rundt omkring i verdens vise, om det er anstrengelserne værd, forklarer Mick Anderson.

Se flere af Mick Andersons fotos:

Se mere på www.sailingpix.dk

content-loader
content-loader
content-loader