Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

X-Yachts sætter 5-års salgsrekord i Danmark

2014 viser allerede nu et 5-års rekordsalg af nye X-Yachts på det danske marked. Mød X-Yachts både under Palby Fyn Cup den 22. maj.

Af Troels Lykke |

X-Yachts fejrer i år sit 35-års jubilæum og har siden 1979 produceret over 5.000 sejlbåde til kunder over hele verden.  

Lige fra den første X-79 til det nyeste skud på stammen Xc 35, har design og sejlegenskaber været i højsæde.

X-Yachts er en virksomhed drevet af folk med passion for sejlerlivet, uanset om det gælder tursejlads med familien eller kapsejlads, fortæller X-Yachts i en pressemeddelelse. 

Rekordsalg i Danmark

X-Yachts er derfor stolte over at kunne fortælle, at 2014 allerede nu viser 5-års rekordsalg af nye både på det danske marked.  

En rekord, der også afspejler sig ved dette års kapsejladser og stævner. Blandt andet er X-Yachts repræsenteret ved Palby Fyn Cup som klart det største bådmærke med hele 45 deltagende X’ere. Fire af de deltagende både sejles af repræsentanter fra værftet.  

Også udsolgt af brugte X-Yachts

Udover salgsrekorden af nye både kan X-Yachts tillige melde udsolgt i alt, hvad der hedder brugte X’ere, og samlet afspejler det, at der igen er en positiv stemning på det danske sejlbådsmarked.  

X-Yachts vil være at finde i Bogense Marina torsdag den 22. maj i tidsrummet 17:00-20:00. Alle, der har lyst, er velkommen om bord til en snak og fremvisning af Xp 33, Xp 38, Xp 44 og Xp 50, der ligesom sidste år alle vil ligge til kaj i den gamle inderhavn. 

content-loader
content-loader
content-loader