Gå til hoved-indhold
Tur

Signe sejler fra British Virgin Islands til Bermuda

Så har vi lagt Caribien bag os og taget hul på et nyt kapitel af vores langturssejlerliv! Vi er i skrivende stund 700 sømil fra Bermuda ud af 850 sømil i alt. Følg Signe via link.

Af Signe Storr, Atlanterhavet |

Det bliver det længste stræk vi har sejlet udover turen over Atlanten, men vi har overraskende nok været meget afslappede omkring det, og jeg har endda tænkt, at det kunne blive hyggeligt med nogle dage på havet.

Det har jeg dog taget i mig igen, nu hvor vi sejler 50 grader til vinden i 10 m/sek. Vi banker op i bølgerne og bliver skubbet rundt.

Vejrmeldingerne for de næste par dage lover dog meget lidt vind, så det skulle gerne blive mere behageligt at befinde sig om bord. Problemet er selvfølgelig, at det ikke er så godt for udsigterne til at komme frem.

Vi har kun diesel til at sejle for motor i omkring 48 timer, så forhåbentlig bliver der vind nok, så vi kan blive skubbet lidt frem for sejlene alene. Ellers bliver det en meget lang tur.

The Salty Dawg Rally

Mange af deltagerne i The Salty Dawg Rally har kurs direkte mod Chesapeake Bay, men der er også både, der ligesom os sejler om Bermuda. Dagene op til afrejsen gik med sociale arrangementer sammen med de andre Salty Dawgs og med at få båden gjort klar.

Vi er den eneste ikke-amerikanske båd, der er tilmeldt – og vi har selvfølgelig også langt den mindste båd.

Det har dog ikke forhindret os i at udfordre de andre deltagere, der også er på vej til Bermuda, til at sejle om kap. De har dog blot kigget på os, som en schæferhund kigger på en gøende puddel, og efter et døgns sejlads er vi selvfølgelig allerede bagud.

Vi har dog ikke givet helt op endnu, og Henrik lagde sig endda i lu side for at sove i nat. Man sover dog så godt i læ side, at jeg ikke har planer om at flytte mig.

Sukkerfri tur

Mange siger, at langturssejlere bliver tynde ganske automatisk, men det er desværre ikke kommet os til gode. Derfor har vi sat os selv på en sukkerfri diæt fra BVI til Bermuda.

Det vil sige: ingen sodavand og ingen slik. De andre Salty Dawgs synes selvfølgelig, vi er bindegale, men vi tænkte, at det var nemmere at modstå fristelser på havet (når vi intet har om bord), end i USA.

Vi er dog allerede kommet lidt i tvivl om det fornuftige i at gå på kur på havet, eftersom vi begge er virkelig trætte hele tiden. Men så længe vi sover på skift, så har vi om ikke andet ingen problemer med hinanden!

Følg vores position og de andre Salty Dawgs her

Signe

content-loader
content-loader
content-loader